Curatare cu gheata carbonica  
HomeBine ati venit!

Conectati permanent la cele mai noi descoperiri tehnologice, suntem onorati sa raspundem problemelor oricarui client cu aceiasi grija si atentie! Orice noua provocare devine o competitie a calitatii si valorii!

(B. P. Alexandrescu - CEO - GKO)

Intrebari frecvente (FAQ)

Demonstratii video

Carte de vizita - GKO             

Pliant - GKO             

Precautii CO2             

Galerie Foto             

Galerie Video             

 

 

ONLINE CALCULATOR

 

Curatarea cu zapada carbonica are multe avantaje unice!

Mai rapid, mai ieftin
Masinile nu mai trebuie sa fie demontate pentru a fi curatate. Acum este posibila curatarea fara ca masina sa fie dezasamblata. Aceasta reduce golurile de productie la minim, in unele cazuri operatia facandu-se chiar fara a opri masina.


Nu este abraziva
Particolele de zapada carbonica nu sunt mai dure decat ghipsul si se transforma in gaz imediat ce lovesc suprafata curatata. in comparatie cu mediile conventionale de pulverizare, zapada carbonica nu cauzeaza uzura substratului. in procesul de curatare cu zapada carbonica, presiunea de pulverizare poate fi reglata intre 4 si 16 bar, astfel adaptand agresivitatea procesului la cerintele individuale ale unei activitati speciale de curatare.

 

Ecologic
Gheata carbonica poate fi un inlocuitor excelent al solventilor corozivi si agresivi, neavand emisii daunatoare. Din moment ce acest proces de curatare nu foloseste apa, marea majoritate a masurilor de epurare a acesteia devin demodate. Murdaria lipicioasa si elastica este indepartata rapid si usor fara a lasa resturi ale unui agent de curatare, eliminand etape suplimentare si costurile de evacuare.

 

Uscat si neconductiv electric
Pulverizarea cu gheata carbonica este o metoda uscata de curatare. Deoarece agentul de curatare se evapora, nu exista un amestec cu contaminantul ramas. Nu exista apa care sa fie folosita pe durata procesului. Aceasta elimina majoritatea problemelor in cazul curatarii unitatilor de procesare care sunt sensibile la apa sau electricitate putandu-se executa lucrari sub o tensiune de pana la 400V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXEMPLU DE SET-UP AL ECHIPAMENTELOR DE CURATARE CU GHEATA CARBONICA