Curatare cu gheata carbonica  
HomeBine ati venit!

Conectati permanent la cele mai noi descoperiri tehnologice, suntem onorati sa raspundem problemelor oricarui client cu aceiasi grija si atentie! Orice noua provocare devine o competitie a calitatii si valorii!

(B. P. Alexandrescu - CEO - GKO)

Intrebari frecvente (FAQ)

Demonstratii video

Carte de vizita - GKO             

Pliant - GKO             

Precautii CO2             

Galerie Foto             

Galerie Video             

 

 

ONLINE CALCULATOR

 

Produse si servicii

 

 

Curatare industriala prin sablare cu gheata carbonica

 

SC GKO Cryosonics SRL ofera servicii de curatare / sablare industriala in toate domeniile de aplicabilitate - modul de lucru al firmei noastre cuprinde: o consultanta de evaluare a aplicabilitatii si rentabilitatii solutiei oferite, organizarea unei demonstratii gratuite la sediul beneficiarului pentru a calcula exact costurile, functie de particularitatile specifice, dificultatea si productivitatea  lucrarii si abia dupa aceste etape se trece la contractarea lucrarii in sine si la executia acesteia. in cazul in care metoda sablarii cu gheata carbonica se dovedeste a nu fi potrivita, in cadrul demonstratiei avem posibilitatea de a face probe specifice si a va oferi pe loc solutii alternative. ( RE: Curatare industriala prin metode mixte sau alternative; Vanzare/distributie solutii chimice pentru curatare industriala).

 


 

Consultanta si vanzari masini de sablat cu gheata si zapada carbonica

 

SC GKO Cryosonics SRL ofera consultanta si consiliere specifica, studii de fezabilitate, vanzare si service in garantie si postgarantie pentru masini si accesorii de sablat cu gheata carbonica. Pentru noi este importanta nu doar ofertarea unui produs - dorim sa fim siguri ca acel produs a fost ales corect, utilizatorul cunoaste toate aspectele legate de folosirea lui, costuri legate de materia prima si utilajele aditionale necesare functionarii acestuia. incercam pe cat posibil sa propunem surse si sa facilitam contracte avantajoase legate de materia prima si utilajele aditionale (compresoare, after-coolere), bazandu-ne pe experienta proprie in domeniu, constienti fiind ca daca aceste  ingrediente sunt de calitate, masinile vandute de noi vor avea o durata de folosinta mult mai mare, cu rezultate excelente. in prezent oferim toata gama de accesorii si masini de sablat cu gheata si zapada carbonica produse de firma ColdJet -USA - incontestabil lider mondial in domeniu, inventatorul acestei tehnologii. (fiind vorba chiar de masinile pe care noi le folosim in serviciile ofertate, pot fi oricand vazute la lucru).

 


 

Curatare industriala prin metode mixte sau alternative

 

in dorinta noastra de a raspunde problemelor oricarui client, am dezvoltat o metoda de abordare complexa a serviciilor de curatare industriala: prin probe specifice la fata locului aplicate in mod particular fiecarei lucrari in parte, ne adaptam metodele pentru a obtine rezultate maxime cu costuri minime - de exemplu, unde este cazul, folosim agenti chimici de inmuiere a contaminantului dupa care se trece la spalare, neutralizare sau sablare cu gheata carbonica. Evident astfel de metode sunt atent studiate pentru a avea certitudinea unei lucrari cu impact minim asupra subiectului abordat dar nu in ultimul rand si asupra mediului inconjurator. Din acest motiv, SC GKO Cryosonics SRL  duce o politica extrem de atenta a selectionarii produselor si materiilor prime utilizate, promovand in primul rand produse biodegradabile cu risc si efect minim asupra mediului. (RE:Vanzare/distributie solutii chimice pentru curatare industriala)

 


 

Vanzare/distributie solutii chimice pentru curatare industriala

 

Avand garantia calitatii nu doar prin reclama ci prin faptul ca promovam aceleasi produse utilizate de noi cu succes in activitatile de servicii ofertate, prin experienta dobandita la fata locului suntem mandrii sa va oferim cele mai bune produse in domeniu, marci de prestigiu ale celor mai renumite companii din Germania si SUA. Politica GKO Cryosonics SRL nu implica vanzarea unui produs ci a unei metode in sine, contactati-ne cu informatii cat mai detaliate despre tipul si natura contaminarii/curatarii pe care doriti sa o efectuati si un reprezentant va veni la Dvs pentru probe tehnice menite sa determine recomandarea celui mai bun produs particularizat pe aplicatia respectiva.

 


 

Vanzari/distributie gheata carbonica pentru transporturi speciale

 

SC GKO Cryosonics SRL  vinde/distribuie gheata carbonica (gheata uscata-CO2 solid) brichetata in blocuri 100x100x25 mm pentru transport medical, alimentar - catering : dureaza de 3.5 ori mai mult ca gheata pe baza de apa, eficienta mult mai mare, pastreaza produsele nealterate- prin patura de dioxid de carbon generat previne oxidarea, totul in conditiile de mediu uscat! incepand cu 2008, odata cu punerea in functiune a unui utilaj nou extrem de performant pentru fabricat gheata carbonica, ofertam blocuri de gheata si granule (pelete) de dimensiuni diferite pentru o gama mai larga de aplicatii.

 


 

Alte aplicatii bazate pe dioxid de carbon, gheata si zapada carbonica

 

in prezent, GKO Cryosonics SRL lucreaza la documentatia de ofertare a unor produse extrem de noi cu aplicabilitate in industria alimentara -  panificatie - legate de injectarea zapezii carbonice in procesul de  transport pneumatic al fainii, cu efecte remarcabile legate de reducerea mediului exploziv in silozuri, fumigarea acestora in vederea combaterii infestarii cu daunatori - bacterii, insecte sau rozatoare, racirea controlata a fainii in procesul de productie corelata cu adaosul de CO2. De asemenea, am obtinut rezultate surprinzatoare in procesul de prelucrare al carnii in fabricile de mezeluri prin injectarea in malaxoare a zapezii carbonice, aceasta ducand la racirea compozitiei, reducerea oxidarii datorita mediului de CO2 si eliminarea din procesul de productie a unei mari parti din aditivii de culoare si conservare. Pentru detalii legate de aceste aplicatii contactati-ne cu incredere!

 


 

Servicii de proiectare/executie efecte de scena bazate pe gheata carbonica si azot lichid

 

Ca o activitate paralela, GKO CRYOSONICS SRL ofera orice servicii in domeniul efectelor speciale, efecte de scena, masini de fum greu, ceata artificiala, perdele si ecrane de fum bazate pe gheata carbonica si azot lichid. Solutii complete proiectate, executate si operate pe infrastructura existenta a clientului (domeniu nou, inca in dezvoltare).