Curatare cu gheata carbonica  
HomeBine ati venit!

Conectati permanent la cele mai noi descoperiri tehnologice, suntem onorati sa raspundem problemelor oricarui client cu aceiasi grija si atentie! Orice noua provocare devine o competitie a calitatii si valorii!

(B. P. Alexandrescu - CEO - GKO)

Intrebari frecvente (FAQ)

Demonstratii video

Carte de vizita - GKO             

Pliant - GKO             

Precautii CO2             

Galerie Foto             

Galerie Video             

 

 

ONLINE CALCULATOR

 

  • Curatare cu zapada carbonica - Pod Colentina 1 (GKO CRYOSONICS)

    Indepartarea depunerilor de funingine si praf de pe plafonul podului Colentina, operatie premergatoare reparatiilor si vopsirii.

  • Restaurare prin sablare cu abraziv extrafin- felinare din fier forjat Palatul Partiarhiei

    In urma unei operatii neinspirate felinarele din fier forjat au fost vopsite necorespunzator cu materiale de slaba calitate, fara a fi curatate. Tinand cont de vechimea apreciabila si de importanta istorica a obiectelor s-a procedat la inlaturarea stratului de vopsea prin sablare cu abraziv extrafin (0.05mm) si presiune joasa pentru agresivitate minima. De remarcat faptul ca toate incrustaiile raman intacte obiectul in sine pastrand caracteristicile initiale, suprafata rezultata fiind una extrem de fin satinata gata sa primeasca urmatoarea operatie de metalizare, vopsire sau lacuire. In spatele unei astfel de lucrari stau multiple probe, zeci de ore de lucru, rabdare si migala centimetru cu centimetru.